Ze śmietnika na półki sklepowe. Nowy trend?

Ilość żywności, którą wyrzucamy, jest szokująca. Statystycznie każdy z nas wyrzuca jej 100 kg rocznie. Powstają już sklepy, gdzie sprzedaje się żywność, która w normalnym przypadku trafiłaby do śmietnika.

Deutsche Welle
Dowiedz się więcej na temat: marnowanie jedzenia
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »