Gwatemalski przepis na koktajl z byka przyprawi was o dreszcze

Mieszkańcy oraz turyści w Gwatemali mieli okazję spróbowania niecodziennego "koktajlu" sporządzonego z... byczych narządów.

Mieszkańcy oraz turyści w Gwatemali mieli okazję spróbowania niecodziennego "koktajlu" sporządzonego z... byczych narządów.

Źródło: RUPTLY/x-news

W skład smakołyku wchodzą m.in. bycze oczy, genitalia, a nawet... szpik kostny. Koktajl oraz ceviche powstają na oczach przechodniów, a ich autor - Ronal Valdez, wzbogaca smak takimi dodatkami, jak zioła czy świeże warzywa. Mężczyzna chwali się, że turyści, którzy raz zasmakowali specjału, wracają do niego po więcej.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »