Produkujemy jadalne... naczynia!

Produkcja ekologicznych talerzy z otrąb w firmie Jerzego Wysockiego w Zambrowie. To naczynia, które można... zjeść!

Były młynarz Jerzy Wysocki nie mogąc utrzymać się z produkcji mąki wymyślił naczynia z otrąb. Jego firma Biotrem produkuje talerze, które mogą zastąpić tekturowe lub plastikowe jednorazowe naczynia, są ekologiczne i jadalne. Produkty można użytkować w piekarniku i zamrażalniku. Wyrzucone w krzaki rozłożą się po 30 dniach. Teraz trwa rozbudowa zakładu, pan Jerzy zamierza produkować 15 mln sztuk naczyń rocznie.

Pobierz darmowy: PIT 2014

Reklama
PAP
Dowiedz się więcej na temat: naczynia | produkcja | naczynie
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »