Gwatemalski przepis na koktajl z byka przyprawi was o dreszcze

Mieszkańcy oraz turyści w Gwatemali mieli okazję spróbowania niecodziennego "koktajlu" sporządzonego z... byczych narządów.

Mieszkańcy oraz turyści w Gwatemali mieli okazję spróbowania niecodziennego "koktajlu" sporządzonego z... byczych narządów.

Źródło: RUPTLY/x-news

W skład smakołyku wchodzą m.in. bycze oczy, genitalia, a nawet... szpik kostny. Koktajl oraz ceviche powstają na oczach przechodniów, a ich autor - Ronal Valdez, wzbogaca smak takimi dodatkami, jak zioła czy świeże warzywa. Mężczyzna chwali się, że turyści, którzy raz zasmakowali specjału, wracają do niego po więcej.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »