Reklama

ROTOPINO (ROT): Powołanie członków Zarządu na nową kadencję

Zarząd Spółki Rotopino.pl S.A z siedzibą w Bydgoszczy informuje, że w dniu 1 kwietnia 2014 roku odbyło się posiedzenie Rady Nadzorczej Emitenta. W związku z wygaśnięciem mandatów członków Zarządu, które nastąpi w dniu odbycia Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Rotopino.pl S.A. zatwierdzającego sprawozdanie finansowe za rok 2013 (zaplanowanego na dzień 8 maja 2014 roku) Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwałę, postanawiając że w skład Zarządu wchodzić będzie dwóch członków (Prezes Zarządu i członek Zarządu), powołanych na trzyletnią kadencję.

Reklama


Następnie podjęto uchwały w przedmiocie powołania na kolejną kadencję Pana Ryszarda Zawieruszyńskiego na funkcję Prezesa Zarządu, a Pana Macieja Posadzy na funkcję członka Zarządu. Mandaty nowo wybranych członków Zarządu Emitenta wygasną najpóźniej na Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Rotopino.pl S.A. zatwierdzającym sprawozdanie finansowe za rok 2016.


Jednocześnie Rada Nadzorcza Rotopino.pl S.A. postanowiła wybrać HLB M2 Audyt spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. z siedzibą w Warszawie, wpisaną na listę podmiotów uprawnionych do badania sprawozdań finansowych pod numerem 3697, do zbadania sprawozdania finansowego Emitenta sporządzonego na dzień 31 grudnia 2014 roku.


Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 11) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".



Osoby reprezentujące spółkę:
Ryszard Zawieruszyński - Prezes Zarządu
Maciej Posadzy - Członek Zarządu

Dowiedz się więcej na temat: zarządy | zarzad | członek zarządu

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »