Reklama

GOBARTO (GOB): Skonsolidowany Raport roczny Polski Koncern Mięsny DUDA S.A.

Raport w załączniku :

WYBRANE DANE FINANSOWEw tys.w tys. EUR
2015201320152014
Przychody netto ze sprzedaży produktów. towarów i materiałów 1 470 856 1 688 424 351 476 403 052
Zysk (strata) z działalności operacyjnej 27 692 31 704 6 617 7 568
Zysk (strata) brutto 18 563 20 313 4 436 4 849
Zysk (strata) netto z działalności kontynuowanej 15 037 22 625 3 593 5 401
Zysk (strata) netto, z tego przypadający :
akcjonariuszom podmiotu dominującego1503722 62535935 401
akcjonariuszom niekontrolującym
Środki pieniężne netto z działalności operacyjnej 74 641 36789 17 836 8782
Środki pieniężne netto z działalności inwestycyjnej -49 627 -8794-11 859 -2099
Środki pieniężne netto z działalności finansowej -27 265 -2 532-6 515 -604
Zwiększenie/zmniejszenie netto stanu środków pieniężnych i ich ekwiwalentów-2 251 25 463-538 6 078
Aktywa, razem 728 330 687 682 170 909 161 341
Zobowiązania, razem 352 864 323 608 82 803 75 923
Zobowiązania długoterminowe 91 025 110 819 21 360 26 000
Zobowiązania krótkoterminowe 261 840 212 789 61 443 49 924
Kapitał własny 375 465 364 074 88 106 85 417
Kapitał zakładowy 278 002 278 002 65 236 65 223
Liczba akcji (w szt) 27 800 229 27800229 27 800 229 27800229
Zysk (strat) na jedną akcję zwykłą (w zł/eur) 0,54 0,81 0,13 0,19
Wartość księgowa na jedną akcję (w zł/eur) 13,51 13,10 3,17 3,07
Raport powinien zostać przekazany Komisji Nadzoru Finansowego, spółce prowadzącej rynek regulowany oraz do publicznej wiadomości za pośrednictwem agencji informacyjnej zgodnie z przepisami prawa

Załączniki

Archiwum.zip

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje

Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »