Reklama

ZASTAL (ZST): Terminy przekazywania raportów okresowych w 2018 roku

Raport bieżący nr 1/2018

Podstawa Prawna:
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Zgodnie z par. 103 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, Zarząd Spółki Akcyjnej Zastal informuje, że raporty okresowe w roku 2018 będą przekazywane do publicznej wiadomości w następujących terminach:

Reklama

- rozszerzony skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2018 r. - w dniu 30 maja 2018 r.

- rozszerzony skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2018 r. - w dniu 29 listopada 2018 r.

- rozszerzony skonsolidowany raport półroczny za I półrocze 2018 r. - w dniu 01 października 2018 r.

- jednostkowy raport roczny za rok 2017 - w dniu 30 kwietnia 2018 r.

- skonsolidowany raport roczny za rok 2017 - w dniu 30 kwietnia 2018 r.

Jednocześnie Zarząd Spółki oświadcza, że zgodnie z par. 83 ust. 1 i 3 rozporządzenia j.w. nie będzie przekazywać odrębnych raportów kwartalnych i odrębnego raportu półrocznego. Skonsolidowane raporty kwartalne będą zawierały kwartalną informację finansową. Także, zgodnie z par. 101 ust. 2 rozporządzenia j.w. Spółka nie będzie przekazywać skonsolidowanego raportu kwartalnego za drugi i ostatni kwartał roku obrotowego.

PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
DataImię i NazwiskoStanowisko/FunkcjaPodpis
2018-01-30Mariusz MatusikPrezes ZarząduMariusz Matusik

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »