Reklama

OTMUCHOW (OTM): Terminy publikacji raportów okresowych w 2011 roku

Raport bieżący nr 1/2011
Podstawa prawna:

Reklama

Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Zarząd Zakładów Przemysłu Cukierniczego OTMUCHÓW S.A. (Spółka) przekazuje terminarz publikacji raportów okresowych w 2011 roku.

Skonsolidowany i jednostkowy raport roczny za 2010 r. - 17 marca 2011 r.

Rozszerzony skonsolidowany raport za I kwartał 2011 r. - 12 maja 2011r.

Rozszerzony skonsolidowany raport za I półrocze 2011 r. - 25 sierpień 2011 r.

Rozszerzony skonsolidowany raport za III kwartał 2011 r. - 10 listopada 2011 r.

Ponadto Spółka informuje, że zgodnie z § 101 ust. 2 oraz w § 102 ust. 1 rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych [...](Rozporządzenie)Spółka nie przekaże do publicznej wiadomości raportów kwartalnych za drugi kwartał roku obrotowego 2011 roku oraz czwarty kwartał roku 2010.

Zgodnie z wymogiem §83 ust.1 Rozporządzenia Spółka informuje, iż będzie przekazywała skonsolidowane raporty kwartalne zawierające kwartalną informację finansową, o której mowa w przywołanym przepisie Rozporządzenia i w związku z tym nie będzie przekazywała odrębnych raportów kwartalnych (jednostkowych).

Zgodnie z §83 ust. 3 Rozporządzenia w skonsolidowanym raporcie półrocznym Spółka zamieści półroczne skrócone sprawozdanie finansowe wraz z raportem podmiotu uprawnionego do badania sprawozdań finansowych z przeglądu i w związku z tym nie będzie przekazywała odrębnego raportu półrocznego.
BERNARD WĘGIEREK - PREZES ZARZĄDU

Dowiedz się więcej na temat: Raport bieżący

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »