Reklama

MAKARONPL (MAK): Zawarcie aneksu do umowy o dofinansowanie projektu pn. „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych wzakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 WsparcieMŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020 - raport 3

Raport bieżący nr 3/2019

Podstawa Prawna:
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Spółka Makarony Polskie SA, w nawiązaniu do raportów bieżących nr 22/2018 z dnia 16 lipca 2018 roku, nr 13/2018 z dnia 22 czerwca 2018 roku oraz nr 13/2017 z dnia 31 marca 2017 roku, informuje iż w dniu 26 lutego 2019 roku do Spółki wpłynęła zgoda Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego na wydłużenie terminu zakończenia realizacji projektu pod nazwą "Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020, do dnia 30 kwietnia 2019 roku (dotychczasowy termin przypadał na dzień 31 grudnia 2018 roku).

Reklama

Wydana zgoda Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego jest następstwem złożonego przez Spółkę wniosku o zmianę terminu zakończenia realizacji Projektu. Aktualnie Spółka rozpoczyna formalną procedurę zawarcia stosownego aneksu do umowy o dofinansowanie – o podpisaniu aneksu Spółka poinformuje w kolejnym raporcie bieżącym.

PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
DataImię i NazwiskoStanowisko/FunkcjaPodpis
2019-02-26Beata Majewska-KarpProkurent
2019-02-26Tomasz BlatProkurent

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »