INTELIWIS (ITL): Powołanie Prezesa Zarządu Spółki na nową kadencję - raport 14

Raport bieżący nr 14/2018

Inne uregulowania

Zarząd Spółki Inteliwise S.A. informuje, iż Rada Nadzorcza powołała w dniu 29 czerwca 2018 roku Pana Marcina Strzałkowskiego na funkcję Prezes Zarządu Inteliwise S.A. kolejnej kadencji.

Pan Marcin Strzałkowski jest absolwentem Szkoły Głównej Handlowej oraz MBA Institute Français de Gestion. Od 2005 – Dyrektor ds. Marketingu w Crowley Data Poland. (odpowiedzialny za strategię firmy, marketing oraz sprzedaż). 2000-2004 – Dyrektor Sprzedaży Detalicznej i Obsługi Klienta oraz Dyrektor Komunikacji Marketingowej w portalu Wirtualna Polska S.A.; (do kluczowych osiągnięć należą: wzrost rozpoznawalności marki z 58% do 91% oraz wzrost liczby użytkowników o 400%, jako rezultat stworzenia i wdrożenia promocji i strategii reklamowej, wzrost w poziomie sprzedaży klientom detalicznym do 1 miliona USD w ciągu 2 lat, redukcja kosztów wydawanych na biura obsługi klienta o 80%), wcześniej, w latach 2000-2004 - Brand Manager w Unilever Polska (zarządzanie markami Rexona and Domestos na kraje Środkowej i Wschodniej Europy; do kluczowych osiągnięć należy zaliczyć: wzrost udziału produktów Domestosa w rynku z 44% do 51% jak również wiodąca pozycja marki Rexona z 10% wzrostem sprzedaży), wcześniej – zatrudniony w Credit Mutuel Bank we Francji oraz w Assistance w Warszawie. Od 2008 roku w zarządzie spółki Inteliwise S.A. Prowadzona przez Pana Marcina Strzałkowskiego działalność nie jest konkurencyjna wobec Spółki. Pan Marcin Strzałkowski nie jest wpisany w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych.

2018-06-29Marcin StrzałkowskiPrezes Zarządu Marcin Strzałkowski