HYDROTOR (HDR): Oświadczenie Prezesa Zarządu Wacława Kropińskiego o niekandydowaniu na Prezesa Zarządu na kolejną kadencję - raport 20

Raport bieżący nr 20/2017

Zarząd PHS "Hydrotor” S.A.. (dalej Spółka) informuje, iż w dniu wczorajszym Prezes Zarządu Spółki Wacław Kropiński poinformował Radę Nadzorczą, iż w związku z zamiarem przejścia na emeryturę nie zamierza zgłaszać swojej kandydatury na Prezesa Zarządu na kolejną kadencję rozpoczynającą się z dniem odbycia Walnego Zgromadzenia Spółki zatwierdzającego sprawozdania finansowe za 2017 rok (prawdopodobnie 2 połowa czerwca 2018r r.).

Jednocześnie Pan Wacław Kropiński poinformował, ze w przypadkach takiej potrzeby pozostaje do dyspozycji Spółki w innych formach współpracy.

Wcześniejsza informacja ma umożliwić Radzie Nadzorczej przygotowanie płynnej i jak najlepszej zmiany w Zarządzie.

2017-10-20Wacław Kropiński Prezes Zarządu
2017-10-20Wiesław Wruck Członek Zarządu