MAKARONPL (MAK): Wydłużenie terminu zakończenia realizacji projektu pn. „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020. - raport 13
Raport bieżący nr 13/2018
Podstawa Prawna:
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Spółka Makarony Polskie SA, w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 13/2017 z dnia 31 marca 2017 roku, informuje, iż w dniu 22 czerwca 2018 roku otrzymała z Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego zgodę na wydłużenie terminu zakończenia realizacji projektu pod nazwą "Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020, do dnia 31 grudnia 2018 roku (dotychczasowy termin przypadał na dzień 30 czerwca 2018 roku).
Aktualnie Spółka rozpoczyna formalną procedurę zawarcia stosownego aneksu do umowy o dofinansowanie - o podpisaniu aneksu Spółka poinformuje w kolejnym raporcie bieżącym.
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ | |||||
Data | Imię i Nazwisko | Stanowisko/Funkcja | Podpis | ||
2018-06-22 | Tomasz Blat | Prokurent | |||
2018-06-22 | Grażyna Kozielec | Prokurent | |||