MAKARONPL (MAK): Wydłużenie terminu zakończenia realizacji projektu pn. „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020. - raport 13

Raport bieżący nr 13/2018

Podstawa Prawna:
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Spółka Makarony Polskie SA, w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 13/2017 z dnia 31 marca 2017 roku, informuje, iż w dniu 22 czerwca 2018 roku otrzymała z Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego zgodę na wydłużenie terminu zakończenia realizacji projektu pod nazwą "Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020, do dnia 31 grudnia 2018 roku (dotychczasowy termin przypadał na dzień 30 czerwca 2018 roku).

Reklama

Aktualnie Spółka rozpoczyna formalną procedurę zawarcia stosownego aneksu do umowy o dofinansowanie - o podpisaniu aneksu Spółka poinformuje w kolejnym raporcie bieżącym.


PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
DataImię i NazwiskoStanowisko/FunkcjaPodpis
2018-06-22Tomasz BlatProkurent
2018-06-22Grażyna KozielecProkurent

Emitent
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »