Gastronomia podnosi się po pandemii powoli - potrzebna pomoc

Wojciech Szeląg

Wojciech Szeląg

Maciej Podlaszewski, wiceprzewodniczący Rady Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej, współwłaściciel pierogarni Stary Młyn
Maciej Podlaszewski, wiceprzewodniczący Rady Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej, współwłaściciel pierogarni Stary Młynmateriały prasowe
Gastronomia ma kłopoty – inflacja i brak pracownikówINTERIA.TVINTERIA.PL
  •        Gastronomia będzie odrabiać straty jeszcze przez dwa lata
  •        Jakość jedzenia i obsługi - oszczędzać nie warto
  •        Branża apeluje o redukcję VAT do jednej stawki: 5 proc.

Gastronomia będzie wracać do stanu sprzed pandemii jeszcze przez dwa lata

Oferta na dowóz pozwoliła branży przetrwać, ale za wysoką cenę

Maciej Podlaszewski, wiceprzewodniczący Rady Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej, współwłaściciel pierogarni Stary Młyn
Maciej Podlaszewski, wiceprzewodniczący Rady Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej, współwłaściciel pierogarni Stary Młynmateriały prasowe

Jakość się obroni - także przed inflacją. Ale oszczędzać trzeba i tak

Gastronomia apeluje do władz o pomoc: Obniżcie VAT!

W gastronomii (jeszcze) brakuje pracowników

Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?