MAKARONPL (MAK): Zawarcie aneksu do umowy o dofinansowanie projektu pn. „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych wzakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 WsparcieMŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020 - raport 3
Raport bieżący nr 3/2019
Podstawa Prawna:
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Spółka Makarony Polskie SA, w nawiązaniu do raportów bieżących nr 22/2018 z dnia 16 lipca 2018 roku, nr 13/2018 z dnia 22 czerwca 2018 roku oraz nr 13/2017 z dnia 31 marca 2017 roku, informuje iż w dniu 26 lutego 2019 roku do Spółki wpłynęła zgoda Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego na wydłużenie terminu zakończenia realizacji projektu pod nazwą "Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020, do dnia 30 kwietnia 2019 roku (dotychczasowy termin przypadał na dzień 31 grudnia 2018 roku).
Wydana zgoda Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego jest następstwem złożonego przez Spółkę wniosku o zmianę terminu zakończenia realizacji Projektu. Aktualnie Spółka rozpoczyna formalną procedurę zawarcia stosownego aneksu do umowy o dofinansowanie – o podpisaniu aneksu Spółka poinformuje w kolejnym raporcie bieżącym.
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ | |||||
Data | Imię i Nazwisko | Stanowisko/Funkcja | Podpis | ||
2019-02-26 | Beata Majewska-Karp | Prokurent | |||
2019-02-26 | Tomasz Blat | Prokurent | |||