Cenna gastronomiczna woda

Każdy właściciel sklepu czy punktu gastronomicznego - nawet tego najmniejszego ? musi przedstawić inspektorom sanepidu wyniki badań czystości wody.

Problem w tym, że taka ekspertyza kosztuje nawet 300, a nawet 500 złotych i nie każdego na to stać.

Takie koszty ponoszą wszyscy handlowcy - nawet jeśli zaopatrują się z tej samej "rury" zaś wody używają tylko do mycia rąk. Sprawą cennej wody w sklepach zajmował się reporter RMF Witold Odrobina:

RMF FM
Dowiedz się więcej na temat: woda | wody | wyniki badań
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »