Mętny sok jabłkowy

Sortowanie jabłek do tłoczenia mętnego soku jabłkowego w Motyczu na Lubelszczyźnie, 26 bm. Sok otrzymywany jest przez sprasowanie owoców, dzięki czemu zachowane zostają witaminy i składniki odżywcze zawarte w jabłkach. Sok jest produktem naturalnym i świeżym, bez wody, cukru, sztucznych konserwantów czy barwników. Sok produkowany jest przez Lubsad, zrzeszający 120 producentów owoców w tym truskawek, malin, porzeczek, agrestu, czereśni, wiśni, borówek, śliwek, moreli, brzoskwiń, gruszek i jabłek. PAP/Wojciech Pacewicz

PAP
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »