Mniam, mniam....

20 października odbyło się uroczyste otwarcie paryskich targów czekolady, największej międzynarodowej imprezy poświęconej kakaowemu przysmakowi. Potrwają one cztery dni . Na odwiedzających czekają specjalne atrakcje, które pomagają zrozumieć zasady produkcji czekolady i historii kakao. Oryginalne kształty i nowe smaki są prawdziwą ucztą dla podniebienia. Ambicją każdego liczącego się producenta jest pokazanie kreacji wykonanej z jego przysmaków, a efekty ich pracy są zachwycające.

AFP
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »