Nasz przysmak już wędruje!

W Grabownicy (woj. dolnośląskie) ruszyły tradycyjne, jesienne odłowy karpia na Stawach Milickich. Szacuje się, że z jednego tylko stawu odłowionych zostanie 70 ton karpia, który następnie trafi do magazynów, a w grudniu na świąteczne stoły. PAP

PAP
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »